Facebook
twitter
LinkitIn IN HQ
Belgische vlag
   
   
HOME SITEMAP LINKS CONTACT PIANC-AIPCN- International Nederlands Français  
 
zuivering
Scheldelandschap
Sluis van Lanaye
L'ascenseur à bateaux de Houdeng
sluis van Evergem
U bent op de pagina : De werking van de vereniging / Internationale werkgroepen

 

PIANC
INLEIDING

Doelstellingen van PIANC

LIDMAATSCHAP:BIJDRAGEN
AGENDA ACTUEEL
OVERZICHT
DE PAEPE WILLEMS en JACK NICHOL AWARD

 

 

Internationale werkgroepen


Regelmatig worden op initiatief van de voorzitters van de diverse Commissies, technische werkgroepen opgericht. Aankondigingen terzake hieromtrent worden verspreid onder de leden en zullen worden weergegeven onder het item oproepen kandidaten werkgroepen.

Wenst u een overzicht van de lopende werkgroepen van PIANC en de Belgische deelnemers in deze werkgroepen, klik dan hier.

Een overzicht van reeds gepubliceerde werkgroeprapporten is te vinden in de rubriek rapporten. Kijk ook op de website van het Algemeen secretariaat voor een overzicht van de technische commissies.

Aanmeldingen om in te gaan op een oproep om deel te nemen aan een werkgroep dienen te geschieden bij het secretariaat van: PIANC - België. De keuze wie als vertegenwoordiger van België wordt aangeduid, geschiedt door de Raad van Bestuur. Indien meerdere kandidaten zich aanmelden kan het dat betrokkenen worden opgenomen in een Belgische subwerkgroep als ondersteuning van de Belgische vertegenwoordiger of vertegenwoordigster.

De Raad van Bestuur kan naast een effectieve vertegenwoordiger tevens een jongere kandidaat aanduiden om deel te nemen aan de werkgroep. Alle kosten, inclusief de verplaatsing- en verblijfskosten om deel te nemen aan de activiteiten van de werkgroep, zijn ten laste van de vertegenwoordiger, of de organisatie (Overheid, bedrijf, universiteit.) waartoe de vertegenwoordiger behoort. Aan de deelname aan werkgroepen is geen vergoeding verbonden.


Overzicht van de werkgroepen

Door te klikken op "Alle Commissies" bekomt u de lijst van de werkgroepen, alsmede eventueel de naam van de Belgische vertegenwoordiger(s) in de werkgroep.

Door te klikken op één van de Commissies wordt u verbonden met de site van het Algemeen Secretariaat en bekomt u de lijst van de werkgroepen welke nog in functie zijn, alsmede de naam van de voorzitter en de samenstelling van de werkgroep met eventueel de Belgische vertegenwoordiger(s)..

Alle Commissies inclusief opgave Belgische vertegenwoordiging
  List of International Members Active groups
Inland Navigation
Maritime Navigation
Environment
Recreational Navigation
International Co-operation Commission
Young Professional Commission
Finance Commission  
ProCom

up TERUG NAAR BEGIN VAN DE PAGINA


Rules for Working Groups

De werking en de opmaak van rapporten zijn onderhevig aan regels die worden opgelegd door PIANC. Klik hier voor de rules and regulations voor deelnemers aan werkgroepen.   

More info in English about this item you can find on the website PIANC.org here 

up TERUG NAAR BEGIN VAN DE PAGINA

Laatst gewijzigd : 24 januari 2018