haven van Nieuwpoort: staketsel
Strand Oostende Bredene
Pont Canal prés de Strepy-Theux
Barrage Gillepe
Pont Canal prés de Strépy-Theux
U bent op de pagina : De werking van de vereniging / Samenstelling YP ( Young Professionals)

 

PIANC
INLEIDING

Doelstellingen van PIANC

LIDMAATSCHAP:BIJDRAGEN
AGENDA ACTUEEL
OVERZICHT
DE PAEPE WILLEMS en JACK NICHOL AWARD

 PIANC Jongeren : Young Professionals


De PIANC-jongeren vormen een belangrijke pijler binnen het Belgische PIANC-netwerk. Wij bestaan uit een enthousiaste groep jonge mensen (jonger dan 40), die zich engageren om jaarlijks een aantal interessante activiteiten op poten te zetten en via regelmatige ontmoetingen een professioneel netwerk uit te bouwen.

Jaarlijks organiseren wij een studiedag over een actueel thema, een technische uitstap en werken we mee in de internationale expertgroepen om de kennis over watergebonden onderwerpen uit te diepen en te verspreiden.
Niet alle activiteiten hoeven echter even ernstig te zijn – daarom organiseren we ook een ontmoetingsavond met de leden van PIANC-België, een familiedag, een culinaire wandeling door één van de provinciehoofdsteden, enz. Al deze activiteiten worden georganiseerd op onze tweemaandelijkse bijeenkomsten, waar we eerst alle praktische zaken regelen en daarna afsluiten met een lekker etentje, een goed gesprek en veel plezier. Op deze manier slagen wij erin om op een informele manier kennis over te dragen en ons persoonlijk netwerk uit te bouwen.

Nieuwe leden zijn steeds welkom. Als netwerken wel iets voor u is en u op een aangename manier uw kennis wil verruimen, bent u van harte welkom op één van onze bijeenkomsten. Is de stap naar de bijeenkomst te groot? Kom dan gewoon naar één van onze activiteiten of studiedagen. Op die manier kan u op een informele manier met ons kennismaken en beslissen of u op regelmatige basis deel wilt uitmaken van ons netwerk.

Zodra u beslist om lid te worden van de PIANC-jongeren, kan u het aanmeldingformulier invullen, dat u vindt via deze link:

Nog vragen? Contacteer gewoon de voorzitters van de PIANC-jongeren, Frederik Sanders (MBZ) of Lien De Backer (haven Gent) stuur een e-mail via fs(at)mbz.be en/of Lien.DeBacker(at)havengent.be

More info in English about this item you can find on the website PIANC.org here

Laatst gewijzigd : 24 januari 2018