Ascenseur Strépy-Theux
Plan Incliné de Ronquières.Plan incliné de Ronquières.
Reparation des bateaux
deurganckdoksluis Zeebrugge Wielingendok
U bent op de pagina : Agenda

 

PIANC
INLEIDING

LIDMAATSCHAP:BIJDRAGEN

AGENDA ACTUEEL
OVERZICHT
DE PAEPE WILLEMS en JACK NICHOL AWARD

 


Agenda


Onder dit item kunt u doorklikken naar een overzicht van de verschillende activiteiten van PIANC.

Een speciale pagina "Activiteiten Nationaal" is voorzien van de activiteiten van PIANC-AIPCN.be , een van PIANC Jongeren : Young Professionals, evenals een bijzondere pagina waar activiteiten, technische bezoeken, seminars, congressen met een internationaal karakter: "Actueel Internationaa.

Vanaf onderhavige pagina kan je ook doorklikken naar de activiteiten georganiseerd door het het Secretariaat-Generaal van PIANC Internationaal.

Wenst u deel te nemen aan een technisch bezoek of activiteit van PIANC-AIPCN België, schrijf dan in via de link die aangegeven is naast het item of geef de vereiste gegevens door per mail aan Pianc - België en stort het vereiste bedrag op de rekening nr 001-2385930-97 met vermelding van de activiteit, de datum van de activiteit, de naam en aantal deelnemers.

Onder het item "verslagen en rapporten / verzameling verslagen activiteiten PIANC-België" , vindt u het verslag van eerdere technische bezoeken en activiteiten.


Tevens stelt PIANC Belgie eveneens ruimte ter beschikking voor aankondigingen door derden die al dan niet wereldwijd activiteiten inrichten op het vakgebied van PIANC. Desgevallend zijn er koppelingen naar informatieve websites.

Tot slot kunt u onder dit item "actueel" doorklikken naar oproepen voor deelname aan werkgroepen of betreffende De Paepe-Willems award of Jack Nichol award.
Zie meer over deze awards onder het item "prijzen"


More info in English about this item you can find on the website PIANC.org here

up TERUG NAAR BEGIN VAN DE PAGINA


aatst gewijzigd : 19 juli 2016

Laatst gewijzigd : 24 februari 2022