ancien canal pommeroeul antoing
De Paepe / Willems
J Nichold Award
NYK autocarrier in Mercatordok Port de Bruxelles : RYCB Haven van Gent : bulkcarrier
U bent op de pagina : Internationale prijzen - Awards

 

PIANC
INLEIDING

LIDMAATSCHAP:BIJDRAGEN

AGENDA ACTUEEL
OVERZICHT
DE PAEPE WILLEMS en JACK NICHOL AWARD

 

 

Internationale prijzen - Awards


PIANC kent een tweetal prijzen / awards toe aan leden van de vereniging: de De Paepe Willems award en de Jack Nichol award, De eerste wordt toegekend aan jong professionals (YP), de tweede award wordt verleend voor een uitmuntend ontwerp van jachthavens

De Paepe - Willems Award

De bedoeling van de De Paepe- Willems award is om jonge professionals aan te moedigen technische artikelen te schrijven op het vakgebied van PIANC. België heeft tot nu toe 3 prijswinnaars geleverd:

De lijst van alle prijswinnaars sinds 1985 kunt u raadplegen op de site van het Algemeen Secretariaat PIANC Internationaal

De De Paepe Willems award (DPWA) bestaat uit een bedrag van € 4000 plus een vijfjarig gratis PIANC-lidmaatschap. Bovendien wordt het winnende artikel in het Magazine "On Course" gepubliceerd en krijgt de winnaar een uitnodiging zijn artikel te presenteren in de Annual General Assembly (AGA). Reis- en gedeeltelijk verblijfskosten (3 nachten) zijn voor rekening van PIANC. Het artikel van maximaal 8.000 woorden, in de Engelse taal geschreven, moet voor 30 september ingediend worden.

De tweede geklasseerde paper ontvangt een bedrag van € 2000, de derde een bedrag van € 1000.

De regels en een inschrijvingsformulier kunt u vinden op www.pianc.org/awards

  1. Deadline voor het toesturen van de abstracts (summary of the article): Augustus 31,
  2. Deadline voor het toesturen van de paper zelf: September 30, .

The Award will be granted to those candidates who submit the most outstanding paper selected by the jury in the calendar year preceding the General Assembly (GA) at which the Award is granted.  

In case of co-authorship, the Award will be granted to the principal author of the paper.

For more information on the DPWA including links to winning papers, please visit the De Paepe-Willems Award page on the PIANC Internationa website awards.

All abstracts and papers should be sent electronically to PIANC HQ at (sabine.vandevelde@pianc.org)

DPW Award


Jack Nichol Award

Jack Nichol was een prominent PIANC-lid, maar voor alles een fameus jachthavenontwerper. Naar hem is de award genoemd, die de Recreational Navigation Commission jaarlijks uitlooft voor uitmuntend jachthavenontwerp.

De award bestaat uit de hiernaast getoonde plaquette, maar belangrijker is natuurlijk het prestige wat voor ontwerper en eigenaar op hun jachthaven uitstraalt. De regels voor de Jack Nichol Award zijn te vinden op de site van PIANC internationaal. "Abstracts" moeten voor 31 augustus binnen zijn op het vermelde adres.  

The PIANC Marina Excellence Design ‘Jack Nichol’ Award was created in 2002 in memory of the late John M. ‘Jack’ Nichol, an Honorary Member of PIANC and well-known marina designer. The purpose of the Award is to recognise excellence in the design of modern recreational boating facilities around the world. Anyone may submit an application to be considered for the Marina Excellence Design Jack Nichol Award. The Award consists of a bronze plaque suitable for display. The Award is administered by the Recreational Navigation Commission.  

More info in English about this Jack Nichol Award you can find on the website PIANC.org here


 

upTERUG NAAR BEGIN VAN DE PAGINA

Laatst gewijzigd : 25 februari 2022