Radartoren op zee :
technicalsailing
Deurganckdok Haven van Antwerpen
strepy Salle des machines à Strépy
U bent op de pagina : Verslagen en rapporten / PIANC - publicaties (On Course - Sailing ahead - Technical Brochures)

 

PIANC
INLEIDING

LIDMAATSCHAP:BIJDRAGEN

AGENDA ACTUEEL
OVERZICHT
DE PAEPE WILLEMS en JACK NICHOL AWARD

 

 

PIANC - publicaties (On Course - Sailing ahead - Technical Brochures)


We onderscheiden

PIANC Magazine : On Course

Elektronische Nieuwsbrief : Sailing Ahead

Publiciteit


PIANC Magazine

Per kwartaal verscheen "ON COURSE" het "Pianc magazine". Dit Engelstalig magazine omvatte naast diverse technische artikels het actualiteitsrubriek "news from the navigation community", waar berichten aangeleverd door de leden (landen) in verschijnen. Ook wetenswaardigheden van internationale organisaties als ESPO, IAPH, CEDA en dergelijke werden, in ON COURSE gepubliceerd. Tot 2005 droeg dit " Magazine" de naam " Bulletin". De nummering van het tijdschrift liep ondanks de naamsverandering gewoon door.

U kunt exemplaren van de genoemde "Bulletins" en ON COURSE" bestellen bij het Algemeen Secretariaat van PIANC.

Een lijst met de auteurs en de titels van de artikelen uit de laatste twaalf jaargangen van het PIANC Magazine, BULLETIN / ON COURSE kunt u hier (Artikelen) aanklikken.

up TERUG NAAR BEGIN VAN DE PAGINA


Elektronische nieuwsbrief

Om sneller informatie te kunnen verspreiden, publiceert PIANC regelmatig een elektronische nieuwsbrief met de toepasselijke naam Sailing Ahead. Wie deze nieuwsbrief voortaan wil ontvangen, kan zich met een emailtje aanmelden bij de webmaster van PIANC. "Sailing Ahead" vervangt in feite "On Course" van destijds.

up TERUG NAAR BEGIN VAN DE PAGINA


Publiciteit in de rapporten

De werkgroeprapporten behandelen zeer specifieke onderwerpen (Bv fenders, baggerwerken, metaalconstructies,..). Aangezien deze rapporten doorgaans zorgvuldig bewaard worden en dikwijls geraadpleegd kunt u als onderneming er belang bij hebben bij die gelegenheid te adverteren in een werkgroeprapport. De lezers zullen per definitie geïnteresseerd zijn in dat specifieke onderwerp, en dus makkelijker met u in contact komen.

PIANC voert een restrictief beleid wat het adverteren betreft, zodat de door u geplaatste advertenties ook werkelijk de volle weerklank krijgen.

Voor nadere informatie over de voorwaarden en de (schappelijke) tarieven van adverteren in werkgroeprapporten neem contact op met An Van Schel.

More info in English about this item you can find on the website PIANC.org here

up TERUG NAAR BEGIN VAN DE PAGINA


Laatst gewijzigd : 23 januari 2018