harelbeke harelbeke DGD 3 Noordzeeterminal Antwerpen Jachten in de RYCO haven Oostende
U bent op de pagina : Agenda / Technische bezoeken : activiteiten PIANC- België / Inschrijvingsformulier Herfstseminarie SPW 2016

Indien je niet over “flash player” beschikt op uw tablet of smart phone en aldus geen "keuze lijst" hierboven, klik dan hier om op onze Sitemap te komen en zo een keuze te maken naar pagina's zonder het gebruik van flash player"

seminarie


Elektronisch inschrijvingsformulier


Deelname aan het Herfstseminarie SPW November 18 - 2016 in Namen

Velden met ! zijn verplicht

Contactformulier

Ik neem / we nemen deel aan het Herfstseminarie van SPW - 2016 in Namen
Naam : !
Voornaam : !
Aantal deelnemers Herfstseminarie: !
Aantal deelnemers Lunch: !
Adres : !
Postcode en gemeente: !
GSM :
Uw inschrijving met lunch is slechts geldig mits tijdige betaling van 45 euro /persoon op rekening nr BE54 0012 3859 3097 te name van PIANC België , Vrijhavenstraat 3 , 8400, Oostende met vermelding "Herfsteminarie SPW 2016 Lunch " + naam deelnemend persoon (personen)
Telefoon (overdag):
Fax (overdag):
E-mail : !
Bedrijf en uw functie

PIANC- België kan deze gegevens gebruiken voor haar eigen communicatie met de leden en voor de communicatie onder de leden onderling. Wenst u dat liever niet, dan kunt u dat meedelen aan het secretariaat van PIANC-België. U mag deze gegevens inzien en vragen ze desgewenst te verbeteren. U mag ook de door de jongerenafdeling van PIANC-België en PIANC-België aangelegde ledenlijsten met gegevens raadplegen (wet op de verwerking van de persoongegevens dd 08/12/01992)
Vul hieronder opnieuw in uw naam in of alle namen van het aantal deelnemers die u inschrijft
Namen : !
! = Verplicht veld

Laatst gewijzigd : 28 oktober 2016