DGD1
Albertkanaal Brug te Vroenhoven
Boven-Zeeschelde te Weert
Schelde Rijn kanaal
Jachten in de RYCO haven Oostende
U bent op de pagina : Leden - hoe lid worden / Toetredingsformulier van de vereniging

Indien je niet over “flash player” beschikt op uw tablet of smart phone en aldus geen "keuze lijst" hierboven, klik dan hier om op onze Sitemap te komen en zo een keuze te maken naar pagina's zonder het gebruik van flash player"

 

AANDACHT : Dit formulier hieronder werkt tijdelijk niet meer wegens overschakeling van Server bij de Hostingprovider. Gelieve uw vraag tot lidmaatschap te doen via de mail aan Carine.vandevoorde@mow.vlaanderen.be met opgave van uw vraag en uw persoonlijke gegevens, of maak gebruik van een Google formulier welke u bereikt via de knop "Wordt lid".

lid worden  

 

 

 

 

 

Toetredingsformulier van de vereniging


Ja, ik geef me op als een lid van PIANC-België: voor de bijdrage per jaar zie onder "hoe lid worden - bijdrage "

Velden met ! zijn verplichte velden.

Inschrijvingsformulier

Ik geef mij op als *

student lid
individueel lid
klein collectief lid
groot collectief lid

Naam : !
Voornaam : !
Adres : !
Postcode en gemeente: !
Factuur ja of nee :
GSM :
Telefoon (overdag):
Fax (overdag):
E-mail : !
Bedrijfsnaam en uw functie

Geboortejaar*

PIANC- België kan deze gegevens gebruiken voor haar eigen communicatie met de leden en voor de communicatie onder de leden onderling. Wenst u dat liever niet, dan kunt u dat meedelen aan het secretariaat van PIANC-België. U mag deze gegevens inzien en vragen ze desgewenst te verbeteren. U mag ook de door de jongerenafdeling van PIANC-België en PIANC-België aangelegde ledenlijsten met gegevens raadplegen (wet op de verwerking van de persoongegevens dd 08/12/01992)

Vul hieronder minstens opnieuw in uw naam in of alle namen van het aantal leden die u als collectief lid inschrijft (in totaal max 2 voor klein collectief lid, 4 voor groot collectief lid). Vermeld ook het aantal medewerkers in de voor PIANC relevante sector van bedrijf of instelling vermelden.

Namen : !
 
 
! = Verplicht veld


Laatst gewijzigd : 24 januari 2018