DGD1 DGD 2 DGD 3 Noordzeeterminal Antwerpen Jachten in de RYCO haven Oostende
U bent op de pagina : Leden - hoe lid worden / Lidmaatschap - Bijdragen

 

PIANC
INLEIDING

LIDMAATSCHAP:BIJDRAGEN

AGENDA ACTUEEL
OVERZICHT
DE PAEPE WILLEMS en JACK NICHOL AWARD

 


Lidmaatschap
- Bijdragen


PIANC heeft thans nog drie categorieën van leden: "studenten leden", "individuele leden" en "collectieve leden" (voor bedrijven, overheden of organisaties)'. In het verleden gold ook "lid voor het leven", maar deze categorie wordt als nieuw lid niet meer afgesloten. De leden ontvangen gratis alle PIANC-publicaties en zijn gerechtigd deel te nemen aan alle PIANC-activiteiten, inclusief technische bezoeken, werkgroepen en het vierjaarlijkse congres, en hebben een stemrecht tijdens de algemene vergadering. Via deze site kunt U een elektronisch inschrijvingsformulier oproepen.

Centraal in de PIANC werking staat het vierjaarlijkse wereldcongres. De resultaten van het congres bepalen namelijk in belangrijke mate strategie en koers van PIANC in de daaropvolgende jaren.

In Juni 2018 vond het 34ste PIANC Congres plaats in Panama. Vorig congres was in San Françisco, Liverpool, toen bestond PIANC 125 jaar!, vandaar dat dit Congres in navolging van 1985 (Brussel), uitzonderlijk was. Op vier continenten werden ook jubileumactiviteiten georganiseerd, dat wil zeggen in Amerika, Japan, Zuid-Afrika en het congres in Liverpool. Het volgende congres zal waarschijnlijk doorgaan in Kaapstad in 2024 (ten gevolge van COVID 19 verplaatst).

De data en locaties van alle congressen sinds 1974 kunt u hier (data en locaties) raadplegen.

More info in English about this item you can find on the website PIANC.org here


Laatst gewijzigd : 24 januari 2018